Top 5 herfst activiteiten in New York

De herfst is misschien wel het meest kleurrijke seizoen in New York City! De bladeren aan de bomen maken zich klaar voor de befaamde Indian Summer, de zon schijnt vaak nog uitbundig! Tijd om je trip naar New York te plannen en te genieten van deze stad. From New York heeft een top 5 samengesteld met dé herfstactiviteiten!

Top 5 herfst activiteiten

 1. Indian Summer in Central Park
  Misschien, nee zeker weten (!), het mooiste seizoen om Central Park te bezoeken. De kleurenpracht is adembenemend. Dit mag niet ontbreken tijdens jouw bezoek in de herfst!
 2. Bezoek Governor’s Island
  Governor’s Island is het kleine eiland recht voor de kust van Manhattan en Brooklyn. Je hebt er een fabuleus uitzicht op Manhattan, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Maar de ferry vaart niet het hele jaar! Zorg dat je nog snel dit tripje maakt zolang de boot vaart!
 3. Pumpkin Spiced Pale Ale
  Haal een Pumpkin Spiced Pale Ale bij één van de Heartland Breweries die de stad rijk is. Ervaar de smaak van de herfst in dit prachtige biertje! Je vindt ze o.a. in het Empire State Building!
 4. Magnolia Bakery
  Hou je niet van bier? Haal dan een op de herfst geïnspireerde cupcake bij de Magnolia Backery? Bestel er een goede koffie of thee bij, en geniet ervan op een bankje terwijl de laatste zonnestralen van het seizoen je verwarmen!
 5. Happy Halloween
  Dit feest – dat in de USA – veel groter is dan bij ons, gaat gepaard met veel versieringen op meerdere plaatsen in de stad. Op openbare plaatsen, bv. Herald Square bij de Macy’s – maar ook bij veel particuliere huizen. Prachtig en zeker als ze verlichting gebruiken, heel mooi!

Top 10 New York City
Dit is de top10 must-sees als je in New York bent.

The Vessel – Nieuw!
Beleef de nieuwste attractie van New York hier.

Bijzondere Foto’s!
De mensen van New York door de lens van Elske Hazenberg!