Hakkasan

foto: Hakkasan NY

Hakkasan

Crispy Duck Salad…dat is het eerste waar ik aan denk bij Hakkasan New York!  Even wat meer uitleg:  Hakkasan New York maakt onderdeel uit van de Hakkasan groep van restaurants, ooit begonnen in Londen. En hoezeer ik ook niet persé houd van ketens, Hakkasan is (weer) eens een uitzondering op die zelf bedachte regel. 

De keuken van Hakkasan is cantonees dus verwacht allerlei kleine hapjes die met name geschikt zijn voor shared dining. Terug naar de Crispy Duck Salad: stel je voor de sappigste stukjes eend, gemixt in een salade met rucola, pijnboompitjes, granaatappel, grapefruit en dressing…Ik bestel vaak maar direct 2 porties!

Wat valt er verder over Hakkasan te zeggen? Hou je van TAO, Buddakan etc?  Dan vind  je dit waarschijnlijk ook leuk. Ook dit restaraunt is een halve nachtclub qua inrichting . Hou je daar niet van, dan is dit niet jouw type restaurant. Wij bij From New York houden er wel van! 

Tip: kom wat eerder dan je gereserveerde (zonder reservering geen kans hier!) dinertijd en doe een drankje aan de prachtige bar!

Hakkasan New York website

311 West 43rd Street, New York, NY 10036

terug naar Aziatische Restaurants

terug naar Alle Restaurants

terug naar Homepage