De Rooftop bars die je moet bezoeken in New York!

Nu de zomer weer in aantocht is, kun je in New York ‘s-avonds weer lekker chillen op een rooftop. Er zijn in New York heel veel rooftops…goede en minder goede! Bij From New York zijn we dol op deze top5!

1- Ink48 hotel/ The Press Lounge 

Dit is al jaren de favoriete rooftop bar van From New York! Doordat de rooftop én niet te hoog ligt én aan de rand van Midtown ligt, is het uitzicht fantastisch! Combineer dat met een stijlvolle aankleding en je begrijpt waarom wij hier graag komen.

2-Gansevoort hotel/Plunge

Klassieker onder de rooftops in New York. Absoluut de moeite waard en een mooie start van een goede avond in het Meatpacking District. Let erop dat het deurbeleid streng kan zijn en sneakers niet altijd worden toegelaten. De sunsets zijn hier natuurlijk fantastisch!

3- Archer hotel/Spyglass

Minder bekend maar daarom zeker niet minder mooi is de rooftop van het Archer hotel in de 38th Street. Vanaf de rooftop heb je een eersteklas uitzicht – van dichtbij – op het Empire State Building. Dan smaakt je drankje natuurlijk dubbel lekker!

4- Wythe Hotel/The Ides, Brooklyn

Voor gegarandeerd mooie uitzichten op Manhattan moet je eigenlijk buiten Manhattan zijn. Het Wythe hotel in Brooklyn is het meest bekend om zijn rooftop! Wat een top plek is dit!

5- 1 hotel Brooklyn 

Een New Kid on the Block! Het 1 Hotel in Brooklyn – dus niet die in Manhattan! – heeft een fantastisch uitzicht op Lower Manhattan. Net nieuw en zeker een bezoekje waard! (foto afkomstig van timeout.com)

 

Wil je ook weten waar je volgens From New York niet moet zijn?
230 Fifth Avenue zijn wij niet zo weg van. Té toeristisch, te onpersoonlijk, te onvriendelijk  personeel.  Niet echt onze favoriet.

Zoek je toch een rooftop in de buurt van het Flatiron Building? Denk dan eens aan de rooftop van Eataly waar je ook prima kan eten!

Waar kun je goed eten in New York?

We hebben een lijst van goede restaurants opgesteld waar we bij From New York zelf zijn geweest. Weet waar je met een gerust hart kunt gaan eten!