BLT Prime

BLT Prime

BLT Prime scoort al jaren hoog op de lijstjes die circuleren op internet met de beste steak restaurants in New York. En dus moesten we bij From New York dat zeker eens gaan controleren! BLT is een concept met restaurants in meerdere steden in de Verenigde Staten. Naast New York vind je ze bijvoorbeeld ook in Miami.

Het concept blijft dicht bij het klassieke Amerikaanse steakhouse en dat is eigenlijk beste prima. De eerste speciale vermelding gaat toch wel uit naar de broodjes die worden geserveerd voordat het ‘echte’ eten komt. Deze BLT popovers zijn heerlijk!

En de rest van het menu? De inhoud van het menu is wat je kan verwachten in dit soort steak restaurants. De verplichte verschillende cuts van het rundvlees in de maten groot tot enorm. Smaak technisch? Helemaal prima hier! Je hoeft geen twijfel te hebben, je loopt hier qua eten geen risico. Qua uitgaven ligt dat nét wat anders, dit restaurant – maar eigenlijk alle goede steak restaurants in New York – zijn duur. Maar dat geldt misschien wel voor heel New York?!

https://bltrestaurants.com/blt-prime/new-york-city/

111 EAST 22ND STREET (BET. PARK AND LEXINGTON), NEW YORK, NY 10010

terug naar Steak Restaurants

terug naar Alle Restaurants

terug naar Homepage